
חדש באתר

חדש באתר


החדשות החמות

הנקראות ביותר



"לא קיצרנו לא שילמת" ייעוץ המשכנתאות היחיד שמתחייב לקיצור חיי המשכנתה שלכם

תרבות
סטייל החלומות של כל אישה: שילוב של מטבח כפרי ומודרני, בלי לחצות את הקו הדק שבין ערבוב לקשקוש - זו הנוסחה הסודית של מעצבת המטבחים נטלי מלכה
החלטת לעצב מטבח בסגנון הפופולרי המערבב בין מטבח כפרי למודרני אבל את חוששת מתוצאה שתזכיר "קרקס"? רגע לפני שאת מוציאה עשרות אלפי שקלים, נטלי מלכה, מעצבת מטבחים ובעלת החברה המשפחתית "נטלי אנד בוריס" גילתה לנו מהי הנוסחה הסודית שיוצרת את המושג החמקמק שנקרא "יופי", איזה צבעים אסור בשום אופן לערבב וגם טיפים נדירים למעמד קבלת הצעת המחיר שיעזרו לכם להתחמק מהרמאויות הנפוצות בתחום. מתחילות להתרגש? גם אנחנו.
רונן שביק 24.05.22 // 11:00
החלטת בשעה טובה להשקיע עשרות אלפי שקלים במטבח מעוצב? הנה משהו שחשוב שתדעי רגע לפני השיפוץ הגדול: "ערבוב" ו"קשקוש" מופיעות במילון כמילים נרדפות.
רגע, למה אנחנו מספרים לך את זה בכתבה על מטבחים? יש לכך סיבה טובה: הטרנד העיצובי הפופולרי והמבוקש ביותר הוא מטבח שמערבב בין הסגנון הכפרי לסגנון המודרני – ולערבוב הזה, כפי שכבר אפשר להבין, יש כללים משלו.
"חוסר סימטריה יכול להיות בו בזמן אחד הדברים הכי יפים שיש – ואחד הדברים הכי מכוערים שיש", מסבירה מעצבת המטבחים נטלי מלכה, הבעלים של חברת מטבחי הבוטיק "נטלי אנד בוריס" את הגבול הדק שבין קשקוש לערבוב.
נטלי, תסבירי לי מדוע בעצם הטרנד של ערבוב הסגנון הכפרי והמודרני במטבח הפך להיות כל כך פופולרי?
"מכיוון שהוא מצליח לתפוס את המושג החמקמק הזה שנקרא "יופי". הבעיה היא כמובן שכדי להגיע לכך נדרש דיוק יוצא דופן והמון תשומת לב לפרטים קטנים שיכולים לעשות הבדל גדול".
אז איך אפשר לעשות את הערבוב הזה בצורה נכונה? צריכה להיות הפרדה כלשהי בין שני הסגנונות במטבח?
"ממש לא. כמה שיותר ערבוב יותר טוב ואפשר ורצוי לערבב ממש אחד בתוך השני. לא צריך לעשות הפרדה מלאכותית, אלא לעשות זאת בצורה מדויקת. תחושת היופי נוצרת מיכולת דיוק גבוהה שמשדרת יוקרה".
רגע, אל תערבבי אותי עם המילים הגבוהות האלו, איך נראה בפועל ערבוב מוצלח?
"אני אתן לך דוגמה של לקוחה שלנו שעיצבנו עבורה מטבח בסגנון משולב, שבו יש אי עם משטח שיש בצבע שמדמה עץ קלאסי, מתחתיו ארונות עם חריטות ומילואות בצבע כחול, והארונות הגבוהים הם באותו הצבע של האי – כחול. לעומת זאת, משטח העבודה שליד הכיורים הוא בהיר וחלק עם 'ידית רוכבת'- כלומר מודרני.
בחלק התחתון של הארונות יש נישה של מדפי עץ בסגנון כפרי שצמודים לארון מודרני לבן. היית יכול לחשוב ששני סגנונות שונים שצמודים אחד לשני ייצרו תחושה של קשקוש, אבל התחושה היא בדיוק הפוכה – זה גורם לך להגיד 'וואו'".

דיוק שגורם לתחושת "וואו". מטבח בסגנון מודרני-כפרי משולב
ומתי בכל זאת נחצה הגבול הדק והערבוב הופך לקשקוש?
"צריך מאוד להיזהר שלא להעמיס יותר מדי על המטבח. למשל ערבוב של צבעים לא קשורים יכול ליצור תחושה של קרקס. צהוב וכחול למשל אי אפשר לערבב. גם ערבוב של כחול וירוק או טורקיז לא משתלב בצורה הרמונית, ובמקום שצבע אחד יקבל את הכבוד המגיע לו, זה רק מבלבל את העין.
צריך להתרכז בצבע אחד דומיננטי, ואת כל השאר לעשות בצבע שהוא יותר נבלע בצבע הדומיננטי, למשל לשלב עץ עם צבע ירוק, כי עץ תמיד משתלב. אבל אסור להגזים בצבעוניות. זה לא גן ילדים. אתה רוצה הצגה? תן לצבע אחד את ההצגה עד הסוף, אל תגנוב לו אותה עם צבע אחר".
עושה לי חשק להזמין מרטיני מנוער, לא מעורבב.. וברצינות מה עוד אני צריך לדעת כדי שהמטבח שלי לא יבלבל אנשים?
"צריך לזכור כי מטבח לא נגמר בארונות. מה עם כל השאר? השיש, הכיור, הברז, הקרמיקה, הכיסאות, הידיות ואפילו אביזרי חשמל ואביזרים שעל פני השיש או בתוך הארונות – כולם אלמנטים שצריכים להתקשר אחד עם השני מבחינה עיצובית".
מה הכוונה? איך אני יכול לשחק עם העיצוב של הקומקום שלי פתאום?
"אתה צריך לשים לב לצבע של מכשירי החשמל כך שהוא יהיה אחיד. אם למשל יש לך כיריים כסופות, מקרר לבן ותנור שחור – זה לא מתאים. אם התנור שחור – תקנה מכשירי חשמל שיתאימו לצבע שלו. אי אפשר לעשות קרקס במטבח".

גבול דק בין ערבוב לקשקוש: אסור לערבב צבעים דומיננטיים
אני מבין שאת מתמחה גם ב"משחק הכיסאות"?
"הכיסאות הם אלמנטים שיכולים להקפיץ את הצבע של המטבח. אם למשל יש לך מטבח מודרני עם צבע אחד, לבן, אז כן יש מקום לשחק עם הצבע של הכיסאות ולשבור את הצבע הדומיננטי".
עכשיו אני כבר ממש חייב לשבת מרוב בלבול. איך אני אדע ליישם את כל הכללים האלו?
"בדיוק בשביל זה כדאי מאוד לפנות למעצבת מטבחים מוסמכת שתעשה לך סדר. ואז אפילו לא תצטרך את כוס המרטיני כדי להירגע", מחייכת נטלי.
האמת לא ידעתי בכלל שיש מקצוע כזה, מה ההבדל בין מעצבת מטבחים למעצבת פנים?
"בדיוק כמו ההבדל בין רופא משפחה לרופא אף אוזן גרון או מנתח לב. מעצבת פנים כללית היא לא מעצבת מטבחים. זו התמחות אחרת. המטבח הוא נישה מאוד שונה לעומת שאר הבית, שמצריכה הקפדה מיוחדת ידע, ומחקר מיוחד.
אני חייב לומר שמגיעות אלי המון מעצבות פנים שמבקשות עזרה בעיצוב נישת המטבח בבית. הן חושבות על קונספט כללי ונותנות לנו הכוונה לגבי הסגנון של הבית, אבל כשזה מגיע לעיצוב ממלכת המטבח, הן זקוקות לעצה ממעצבת מטבחים מומחית".
איזה מחקר למשל תבצע מעצבת מטבחים במטבח שלי?
"כן. הגיע אלינו זוג מיפו בשנות ה-40 לחייהם שאוהב לטייל באירופה, וביקש מאיתנו שיהיה במטבח שלהם סוג של ויטרינות שרואים בכנסיות באירופה. הם הראו לי תמונות, שאלו עם איזה חומרים אפשר לעבוד, וישבתי איתם ל-4 פגישות, כדי שנוכל להפוך את החלום שלהם למציאות.
הלכתי איתם יחד למחסן עצים בפתח תקווה, כדי למצוא את העץ המיוחד שהם רצו. מה שהיה מיוחד הוא שהשתמשנו בחריטה בעץ במכונות מיוחדות (cnc) ועל זה עשינו "צבע בתנור"
(טכניקת הצביעה המבוקשת ביותר שבה משתמשים באבקה שנמסה בחום במקום הצבע הנוזלי המוכר) והדובדבן שבקצפת – ציפוי זהב.
התוצאה היתה מרהיבה – הם קיבלו מטבח מיוחד בצבעי שחור וזהב עם ויטרינות ואייקונים מיוחדים שגורמים להם לנחות באירופה בכל פעם שהם נוחתים במטבח".

מעצבת המטבחים תבקש להכיר את אורח חייך
רגע, זה לא קצת מוגזם החדירה הזו לפרטיות? מדוע הפרטים האישיים האלו חשובים?
"יש לכך השלכות על תכנון המטבח. אם אתה אוהב לארח, אז חייבים לתכנן שטחי אחסון גדולים, ושטח עבודה גדול – כיריים גדולות, כיור גדול, חייבים שיהיה מקום למדיח כלים וצריך שיהיה מקום 'לפתוח שולחן' במקרה הצורך".

"אם אתה אוהב לארח, חייבים לתכנן שטחי אחסון גדולים"
זו גם הסיבה שחשוב לך לדעת את רמת הקשר של ההורים עם ילדיהם?
"בהחלט. למשל, היתה לי לקוחה שאמרה לי כי הילדים שלה עוזרים לה באפייה ובבישול. בכל סוף שבוע כולם מתקבצים סביב השולחן, מבשלים יחד לצלילי שירים הבוקעים מהטלוויזיה בסלון – וזו הופכת להיות חגיגה משפחתית של ממש.
לכן היה לה חשוב שלכולם יהיה מקום לעמוד ולשבת, וליהנות בצורה הטובה ביותר מכל ההווי הייחודי הזה.
כדי לתת לכך מענה, בנינו לה אי גדול באורך של 3 מטרים, עם מקום לעמוד סביבו וכך בכל פעם כשהילדים מגיעים בסופי שבוע כולם יכולים לעמוד מסביב לאי ולעזור לה לבשל ולאפות יחד איתה. האי הגדול נתן לה מענה מבחינת משטח עבודה כדי שלכולם תהיה אפשרות לעזור לבישול בהרמוניה. בסופו של דבר, התוצאה היתה שהמטבח הפך להיות חלק אינטגרלי מהסלון ומכל הבית – והאווירה השמחה שבו מחלחלת לכל פינה.
אגב, חשוב לציין כי אם יש ילדים קטנים בבית, אז יש חזיתות מסוימות ש'נועדו לפורענות' – ויש כאלו יותר פרקטיות: ילדים יכולים לשרוט חזית של ארונות זכוכית או כאלו שנוצרו בטכנולוגיית 'צבע בתנור' (טכניקת הצביעה המבוקשת ביותר שבה משתמשים באבקה שנמסה בחום במקום הצבע הנוזלי המוכר) ולכן אם יש ילדים, עדיף לשלב חזיתות עם טכנולוגיית ננו (חומר עמיד בפני שריטות שיכול להתאחות מעצמו) המבוקשת".
אז בעצם התחקור הזה חוסך לי טעויות קריטיות שאחרת אצטרך להשקיע כסף רב כדי לתקן אותן?
"כן. אתה משקיע במטבח עשרות אלפי שקלים, והוא אמור ללוות אותך ל20-25 שנים לפחות. עבור אנשים רבים המטבח החדש שלהם יהיה גם המטבח האחרון שיעשו בחייהם, לכן צריך להתייחס לזה בכובד ראש. מי שיעשה זאת כלאחר יד וינסה לחסוך ולעגל פינות, 'יאכל אותה' בגדול.
חשוב מאוד שתהיה כנה עם יועצת המטבחים שלך, תאמר לה את כל האמת ותפתח את הלב גם בנקודות שנראות אולי 'מוזרות' כי אחרת היא לא תוכל לממש עבורך את החזון בצורה הכי טובה וכמובן יפה".
אז מאיזה עוד טעויות אני צריך להימנע כדי שלא אצטער עליהן במשך עשרות שנים?
"בעיקר לא ללכת באופן אוטומטי אחרי כל טרנד ששומעים עליו, אלא לבדוק זאת לעומק. למשל, כולם מבקשים טכנולוגיית ננו, אבל הרבה מאוד אנשים לא מבינים שיש הרבה סוגים של ננו, והשאלה היא איזה ננו אתה מקבל. יש המון חברות שמחקות את הננו המקורי, וזה שאמרו לך ננו, לא אומר שלא תקבל חיקוי.
המקורי הוא של חברת 'פניקס' האיטלקית ומה שמשתווה אליה זה ננו של 'אברבוך', 'בלורן' ו'אליטה נובה'. יש הרבה חברות שיתנו לך ננו לא מקורי ואז אכלת אותה פעמיים – גם מעלים לך את המחיר בגלל שזה ננו כביכול, וגם לא קיבלת את הננו המקורי".

"לא ללכת באופן אוטומטי אחרי כל טרנד"
לא חשבתי על זה. יש עוד דרכים שבהן חברות מנצלות את חוסר הידע של הלקוחות?
"יש לא מעט רמאים בתחום. יש חברות שמשחקות על זה שהן נותנות לך הצעת מחיר שנראית זולה, אבל מכיוון שהיא מאוד כללית ומעורפלת היא מתגלה בסוף כמאוד יקרה. למשל, במפרט הטכני כותבים פרזול מסוג "בלום", אבל יש כמה סקאלות של מגירות ופרזול מסוג בלום – יש בלום בינוני, יקר ויקר מאוד. זה יכול להגיע להבדל של פי שתיים במחיר. אותו דבר בסוג של הפורמייקות.
מה שקורה כיום זה שאנשים הולכים ל-2-3 חברות מטבחים, מקבלים הצעת מחיר כללית מאוד, בוחרים את המחיר האמצעי – ובסוף מגלים שהצעת המחיר לא רלוונטית בכלל כי המחיר התנפח. הם לא מבינים שאי אפשר להשוות בין הצעות מחיר של חברות שונות אם הן כל כך כלליות ומעורפלות".
נשמע מפחיד. למה עוד צריך לשים לב?
"יש רמאויות אפילו בתחום השיש. למשל היתה לי לקוחה שעשתה מטבח אצלי, אבל קנתה את השיש ממקום אחר שנתן לה הצעה זולה יותר.
אחרי שהעבודה בוצעה, התברר שהספק שלה השתמש בשאריות שיש – כלומר שיש שנשאר מהזמנות קודמות ולכן המחיר שלו היה זול.
התוצאה היתה שהשיש שלה נראה זוועה: הוא לא דייק בעבודה ועלה איתו על הקיר, החיבורים לא התאימו לטקסטורה של השיש, וזה נראה פשוט קטסטרופה.
השקענו כל כך הרבה במטבח, ובסוף ההתרשלות בשיש הרסה הכל.
אנשים לא מבינים שזה לא רק עניין של מחיר, שיש זו פלטה שצריך מומחיות כדי לדעת איך להתקין אותה ולחתוך אותה. צריך גם לשים לב להמשכיות הטקסטורה של השיש ולהתאים את הצבעים שלו למטבח, לכיור, לברז, לידיות ואפילו למכשירי החשמל".

נטלי: "המטבח החדש יהיה, עבור רבים, המטבח האחרון שיעשו בחייהם - ולכן כדאי להתייחס להשקעה ברצינות".
אז במה החברה שלך שונה מאחרים? איך אוכל לדעת שאת לא מרמה אותי?
"אנחנו בין החברות הבודדות שמספקות הצעת עבודה מפורטת במיוחד, עם הדמיה ריאליסטית וירידה לכל הפרטים הקטנים במפרט הטכני – ככה שלא יהיו לך הפתעות, והמחיר לא יקפוץ פתאום בסוף".
את ההקפדה הזו על הפרטים הקטנים והקשר האישי עם הלקוחות, נטלי למדה מגיל צעיר (מאוד). היא נכדתו של בוריס ז"ל, מהסניף הוותיק "בוריס קרמיקה" ברחוב יחזקאל בשכונת גאולה בירושלים.
סבה היה בין החלוצים בעיר בכל תחום השיפוץ ועיצוב הבית, הרבה לפני האבחנות הדקות שבין מעצבת פנים למעצבת מטבחים.
"נכנסתי לעולם הזה כשכולו עוד היה רק של גברים, ואני עדיין זוכרת את הגבות שהורמו כשהיו רואים אותי מנהלת את הסניף, דבר שגרם לי להוכיח את עצמי עוד יותר", היא משחזרת.
כיום היא ממשיכה את השושלת בחברה המשפחתית "נטלי אנדבוריס" שממוקמת בקניון רמות בעיר עם סניף נוסף בנס ציונה, ומפעל שממוקם בבית שמש שבעלה מנהל ביד רמה.

"אצלנו המחיר לא יקפוץ בסוף השיפוץ"
נטלי, כשאני מגיע להוצאה כל כך גדולה על מטבח, לא כדאי לי ללכת דווקא לחברה גדולה?
"בחברה גדולה אתה בסך הכל עוד לקוח. לעומת זאת, בחברה קטנה אתה לא עוד בורג במערכת, אלא אתה מקבל ליווי מאוד פרטני. אתה לא נזרק בין טלפנים, אין נתב שיחות – הכל עם יחס אישי.
בנוסף וזה מאוד חשוב, החברות הגדולות מציעות מטבחים שהם שבלוניים – כלומר מגיע ריהוט בארגזים שהוא לא מותאם אישית.
אצלנו אין קופסאות מוכנות עם שבלונות כמו היצרנים הגדולים – אלא אנחנו קודם כל בודקים את הצרכים של הלקוח ובהתאם לכך יש לנו גמישות להתאים לו את המטבח המושלם בדיוק לפי הצרכים שלו, ולא להיפך – להתאים את הצרכים לשבלונות מהקופסאות
למעשה, יש לנו יכולות מקצועיות כמו שיש בחברות הגדולות – מבחינת הרמה המקצועית של המעצבות, תוכנות המחשב וההדמיות המעולות, ויכולת הייצור שהיא ברמה גבוהה מאוד.
נוסף על היתרונות האלו, יש לנו גם את היתרונות שתמצא אצל נגר מן השורה – יחס אישי, מחיר שמתאים לכל כיס, מבחר גדול ובעיקר יכולת לענות על הצרכים הפרטניים שלך.
לדעתי השילוב הזה של יכולות של חברה גדולה ויחס אישי של נגר, זו הקומבינציה הכי טובה ללקוחות".
רגע אני מרגיש ששוב אנחנו מדברים במילים גבוהות מדי, יש לך דוגמא לכך?
"יש לי לקוח שקנה מטבח בחברת מטבחים גדולה. החברה לא רצתה לעשות לו ארון שירות בסלון שיתאים למטבח בתור סט, פשוט כי זה לא היה להם ב'שלוף' באחת השבלונות מהקופסאות שלהם.
אחרי שהוא הגיע אליי, אמרתי לו שאת ארון השירות הזה בסלון אנחנו עושים כסט שיתאים לארונות מטבח ליד, ואין כאן שאלה בכלל. אי אפשר לעשות את הארון הזה בצבע נפרד. הגמישות הזו לא קיימת בחברות הגדולות".
אז למה שאפנה דווקא לחברה שלך?
"קודם כל אצלנו מועסקות אך ורק מעצבות מטבחים ונגרות אישית כללית ולא מעצבות פנים כלליות, כך שאתה מראש מונע הרבה טעויות.
דבר שני אנחנו חוסכים לך המון זמן וכאב ראש כי אנחנו 'וואן סטופ שופ' – אנחנו סוגרים עבורך את המעגל מההתחלה ועד הסוף – החל משלב העיצוב, התכנון ועד הייצור, האספקה וההרכבה.
המפעל שלנו מייצר גם ארונות קיר, ספריות לסלון, ספריות לחדרי שינה ונגרות אישית אחרת.
אנחנו מייצרים גם ארונות אמבטיה וכן את השיש לארונות האמבטיה – למשל בשיש יצוק במקשה אחת (כיור ושיש יחד כמו קוריאן) וכן כאמור מייצרים את השיש למטבחים ומספקים אותם עם כיורים וברזים. הכי טוב לקנות הכל במקום אחד כי זה בא לידי ביטוי במהירות, ביעילות ובאחריות של כל התהליך.
אם למשל תקנה שיש במקום אחר, ואיש השיש ישרוט את הארונות – אז אין לך אחריות עליהם. אצלי אם אתה קונה ארונות ושיש יש לי את היכולת לתת לך את המענה הכולל במקום אחד".
טיעונים משכנעים ללא ספק. אז מה אני צריך לעשות אם אני רוצה להתחיל את התהליך וליהנות מכל היתרונות האלו?
"תשאיר לנו פרטים בטופס שנמצא כאן, ונקבע פגישה שבה נשמע מהו הסגנון העיצובי המועדף עליך, ונבנה ביחד תוכנית שתאפשר לממש אותו, נצייד אותך בהצעת מחיר אטרקטיבית ותקבל את כל הכלים להשגת המטבח הכי טוב עבורך על פי השיטה שפיתחנו, שלפיה אנו עובדים יום יום כבר דור שלישי ברציפות".
נטלי חושבת רגע ומוסיפה בחיוך רחב: "וכמובן אל תשכח להביא איתך עותק מעודכן של מילון, כדי שנוכל לבדוק יחד אם החזון שלך עונה להגדרה 'קשקוש' או 'ערבוב'".

כתבות דומות

הנשק הסודי שיכול להציל 2,548 איש בישראל – ממש מתחת לבית
הוא אחראי מדי שנה למותם של פי 4 יותר ישראלים מאשר מספר המתים מפיגועים ומתאונות הדרכים יחד – אבל אף אחד לא מדבר עליו * הכירו את האויב השקוף: זיהום האוויר גורם (לפי דו"ח הOECD) למותם של לא פחות מ 2,548 איש שנושמים חלקיקים קטלניים החודרים לכלי הדם וגורמים לשבץ והתקפי לב * עמותת "ונטעת" טוענת שיש נשק סודי אחד שיכול לנצח אותו: נטיעת עצים * הטוויסט: הפעם הם יינטעו בעיר – ולא ביער מרוחק * על הדרך העצים גם יכולים להפחית את הטמפרטורה העירונית בעד 4 מעלות, להפוך "מדבר בטון" מכוער לשטח אסתטי וירוק ואפילו לעזור לבריאות הנפשית שלנו * אבל כדי להפוך את החזון למציאות הם זקוקים לתרומות של כמעט 10 מיליון ש"ח, ומבטיחים: "על כל 90 ש"ח תרומה – ניטע עץ" * נשמע טוב מכדי להיות אמיתי? יצאנו לבדוק

"כיפת הברזל" המשפטית שמגנה על עשרות בעלי עסקים וחברות מסדקים בהסכמים שיכולים לעלות מיליונים
זה נראה כמו "הקזינו" הכי גדול בישראל * עשרות אלפי בעלי עסקים וחברות סוגרים מדי יום עסקאות בלחיצת יד, נמנעים מעריכת הסכמים עם עובדים, ספקים, לקוחות, ואפילו עם המייסדים עצמם – ו"מהמרים" על כך שהכל יהיה בסדר * הסיבות: הם פשוט לא אוהבים עורכי דין, חוששים שהם רק יעודדו מתחים וסכסוכים בחברה, ורוצים לחסוך את תשלום שכר הטרחה * אלא שעו"ד אילן צדק טוען שההימור הזה יכול לעלות להם בגורל העסק כולו * כעת הוא פיתח במשרדו "צדק עורכי דין" את שיטת "כיפת ברזל משפטית" שמסייעת לעסקים ולחברות להימנע מסכסוכים משפטיים – בלי להמר * הסוד: "בדיקת רנטגן" של היסודות המשפטיים בעסק ובחברה ו"סגירת הסדקים" מראש – ככה שאף אחד לא ירצה לתבוע אתכם * נשמע טוב מכדי להיות אמיתי? יצאנו לבדוק

״אני חולת שיפוצים אובססיבית ובעלי תומך בזה״: שיטת השיפוצים שתחסוך לכם עשרות (ואפילו מאות) אלפי שקלים
הדעה הרווחת בקרב ישראלים לגבי עולם השיפוצים היא ש"לא ניתן לבצע שיפוץ יוקרתי לבית, מבלי לחרוג מהתקציב שהקצנו מראש ומבלי לשרוף כסף מיותר". עד היום, כשהיינו צריכים לשפץ את הבית, כל התהליך היה נראה בערך כך: נפגשנו עם אדם זר במשך כמה שעות, דיברנו על השיפוץ שרצינו לעשות, הראנו לו את הבית ובסוף הפגישה הרגשנו שאנחנו סומכים עליו אז העברנו לו את עשרות, ואפילו מאות אלפי שקלים. האם זה חייב להיות ככה? אייל סקופ מומחה לשיפוץ מבנים יוקרתיים, טוען שעל ידי הצבת יעדים נכונה ושימוש בעקרון "קסם" פשוט, נוכל להגיע לרמות שיפוץ מדהימות שעוד לא נראו כמותן בארצנו הקטנה, ולחסוך לא מעט כסף על הדרך. נשמע טוב מכדי להיות אמיתי? יצאנו לבדוק.

תוך 6 חודשים קפצתי מ-15,000 ל-108,000 ש"ח!" – השיטה השיווקית שתגרום ללקוח המושלם לרדוף אחרייך
העסק תקוע בתקרת זכוכית של 20,000 שקל ולא משנה מה ניסית המספרים לא מתרוממים?! שיר יערי, המנטורית שאחראית על הכנסות של יותר מ-30 מיליון שקלים בזכות הדיגיטל, טוענת שבעזרת שיטת ה"מולקולה" ו-3 עקרונות הברזל (דיוק קהל, אתגרים ומוצר פרימיום), כל עסק מומחיות יכול להגיע ליעד הנכסף של 6 ספרות בחודש וכל זה בזמן שיש חיוך על הפנים ללא עבודה עם לקוחות מציקים ולא ראויים. איך מגיעים לארץ המובטחת והאם השיטה מתאימה גם לך? כל הפרטים בכתבה.

כתבות דומות

הנשק הסודי שיכול להציל 2,548 איש בישראל – ממש מתחת לבית
הוא אחראי מדי שנה למותם של פי 4 יותר ישראלים מאשר מספר המתים מפיגועים ומתאונות הדרכים יחד – אבל אף אחד לא מדבר עליו * הכירו את האויב השקוף: זיהום האוויר גורם (לפי דו"ח הOECD) למותם של לא פחות מ 2,548 איש שנושמים חלקיקים קטלניים החודרים לכלי הדם וגורמים לשבץ והתקפי לב * עמותת "ונטעת" טוענת שיש נשק סודי אחד שיכול לנצח אותו: נטיעת עצים * הטוויסט: הפעם הם יינטעו בעיר – ולא ביער מרוחק * על הדרך העצים גם יכולים להפחית את הטמפרטורה העירונית בעד 4 מעלות, להפוך "מדבר בטון" מכוער לשטח אסתטי וירוק ואפילו לעזור לבריאות הנפשית שלנו * אבל כדי להפוך את החזון למציאות הם זקוקים לתרומות של כמעט 10 מיליון ש"ח, ומבטיחים: "על כל 90 ש"ח תרומה – ניטע עץ" * נשמע טוב מכדי להיות אמיתי? יצאנו לבדוק

"כיפת הברזל" המשפטית שמגנה על עשרות בעלי עסקים וחברות מסדקים בהסכמים שיכולים לעלות מיליונים
זה נראה כמו "הקזינו" הכי גדול בישראל * עשרות אלפי בעלי עסקים וחברות סוגרים מדי יום עסקאות בלחיצת יד, נמנעים מעריכת הסכמים עם עובדים, ספקים, לקוחות, ואפילו עם המייסדים עצמם – ו"מהמרים" על כך שהכל יהיה בסדר * הסיבות: הם פשוט לא אוהבים עורכי דין, חוששים שהם רק יעודדו מתחים וסכסוכים בחברה, ורוצים לחסוך את תשלום שכר הטרחה * אלא שעו"ד אילן צדק טוען שההימור הזה יכול לעלות להם בגורל העסק כולו * כעת הוא פיתח במשרדו "צדק עורכי דין" את שיטת "כיפת ברזל משפטית" שמסייעת לעסקים ולחברות להימנע מסכסוכים משפטיים – בלי להמר * הסוד: "בדיקת רנטגן" של היסודות המשפטיים בעסק ובחברה ו"סגירת הסדקים" מראש – ככה שאף אחד לא ירצה לתבוע אתכם * נשמע טוב מכדי להיות אמיתי? יצאנו לבדוק

״אני חולת שיפוצים אובססיבית ובעלי תומך בזה״: שיטת השיפוצים שתחסוך לכם עשרות (ואפילו מאות) אלפי שקלים
הדעה הרווחת בקרב ישראלים לגבי עולם השיפוצים היא ש"לא ניתן לבצע שיפוץ יוקרתי לבית, מבלי לחרוג מהתקציב שהקצנו מראש ומבלי לשרוף כסף מיותר". עד היום, כשהיינו צריכים לשפץ את הבית, כל התהליך היה נראה בערך כך: נפגשנו עם אדם זר במשך כמה שעות, דיברנו על השיפוץ שרצינו לעשות, הראנו לו את הבית ובסוף הפגישה הרגשנו שאנחנו סומכים עליו אז העברנו לו את עשרות, ואפילו מאות אלפי שקלים. האם זה חייב להיות ככה? אייל סקופ מומחה לשיפוץ מבנים יוקרתיים, טוען שעל ידי הצבת יעדים נכונה ושימוש בעקרון "קסם" פשוט, נוכל להגיע לרמות שיפוץ מדהימות שעוד לא נראו כמותן בארצנו הקטנה, ולחסוך לא מעט כסף על הדרך. נשמע טוב מכדי להיות אמיתי? יצאנו לבדוק.

תוך 6 חודשים קפצתי מ-15,000 ל-108,000 ש"ח!" – השיטה השיווקית שתגרום ללקוח המושלם לרדוף אחרייך
העסק תקוע בתקרת זכוכית של 20,000 שקל ולא משנה מה ניסית המספרים לא מתרוממים?! שיר יערי, המנטורית שאחראית על הכנסות של יותר מ-30 מיליון שקלים בזכות הדיגיטל, טוענת שבעזרת שיטת ה"מולקולה" ו-3 עקרונות הברזל (דיוק קהל, אתגרים ומוצר פרימיום), כל עסק מומחיות יכול להגיע ליעד הנכסף של 6 ספרות בחודש וכל זה בזמן שיש חיוך על הפנים ללא עבודה עם לקוחות מציקים ולא ראויים. איך מגיעים לארץ המובטחת והאם השיטה מתאימה גם לך? כל הפרטים בכתבה.